Workshops & trainingen

Alle workshops die ik heb ontwikkeld zijn creatief, interactief en grensoverschrijdend. Staat jouw ideale workshop er niet tussen? Neem contact op voor een op maat gemaakte sessie.

Workshops over theater

De (werk)vloer op!

Een gesprek dat je liever anders aan had willen pakken, twijfelen over hoe je een boodschap moet brengen, of kijken naar een ander en denken: zo zou ik het zelf nooit durven brengen… Herken je dit? Stop met willen, twijfelen en denken: probeer het uit! Tijdens deze actieve workshop ga je experimenteren met communicatiestijlen. Na een korte theorie-uitleg ga je letterlijk de (werk)vloer op! Door middel van verschillende theateroefeningen ervaar je hoe communicatiestijlen voor jou voelen, en zie je hoe ze overkomen op de ander. Dit doe je door situaties na te spelen, te observeren of zelfs te regisseren. Je kruipt in verschillende rollen en treedt zowel binnen als buiten je comfortzone. Na deze workshop ga jij met kennis en een confidence-boost weer terug: de échte werkvloer op.

Doelgroep: Iedereen die vrijblijvend de grenzen van haar/zijn comfortzone wil verkennen
Trainers: Nynke Heegstra en Michelle Verheij
Duur: 1,5 a 2 uur

Improvisatietheater (basis)

Wist je dat theater allerlei positieve effecten heeft? Je voelt je comfortabeler voor groepen, bent minder bang om fouten te maken, en reageert makkelijker op onverwachtse situaties. Tijdens deze workshop maak je op een laagdrempelige manier kennis met basisvaardigheden improvisatietheater. We maken de koppeling met je werk en hoe je de verschillende improvisatie-regels vertaalt naar de werkvloer.

Doelgroep: Iedereen
Trainer: Michelle Verheij
Duur: 1,5 uur

Workshops over je loopbaan

Mindmap your future

Tijdens de workshop ‘Mindmap your future’ ga je in een groep aan de slag met jouw loopbaan. We visualiseren waar je staat en waar je heen gaat, met een creatieve twist. Je verlaat de workshop met concrete handvaten voor je volgende loopbaanstap.

Doelgroep: Young professionals (bijna afgestudeerd of <5 jaar werkervaring)
Trainer: Michelle Verheij
Duur: 2 a 2,5 uur